Onlangs heb ik meerdere mensen gesproken die twijfelden of het Online Coaching traject iets voor hen was. De vraag die ik dan stel is: Waarom heb je twijfel?

Het antwoord wat hierop wordt gegeven is vaak hetzelfde, ze hebben meerdere diëten gevolgd, zijn iets afgevallen (of juist niet) en komen uiteindelijk weer op hun oude gewicht terecht. Ook met dieten eten mensen vaak nog snacks naast hun plan wat ze eigenlijk moeten volgen, waardoor het niet werkt. Ze zijn niet helemaal eerlijk met zichzelf. Hierdoor denken mensen dat niks meer voor hen werkt en hebben ze minder motivatie om iets nieuws te proberen. Ook zijn ze bang dat ze de lekkere dingen links moeten laten liggen, terwijl dit niet zo is.

Vaak ontbreekt de kennis om te weten wat je wel en niet kan eten. Deze kennis probeer ik over te brengen tijdens het Online Coaching traject. Hoe ideaal is het om zelf te bepalen wat je mag eten en dat je zelf in de toekomst een paar kilo’s lichter wilt zijn zonder dat je je hele levensstijl om moet gooien? Juist omdat je over de kennis beschikt om dit toe te passen? Dit maakt het voor jezelf voor makkelijker om vol te houden.

Start nu met het Online Coaching traject!


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *